Patronii „denigrați” de pe litoral prezintă noua ofertă: GHEAȚA se… plătește!

Românii aleg litoralul bulgăresc, grecesc sau turcesc în principal pentru preţurile mai avantajoase, cea mai recomandată perioadă pentru vacanţe „la jumătate de preţ” fiind luna septembrie, se arată în toate analizele de profil. Pe acest fond, antreprenorii de pe litoralul românesc susțin că sunt denigrați, în special de către mass-media, care este plătită de bulgari, greci, turci, ruși, extratereștri… niciodată nefiind vorba de propria abordare. Preţul pentru o cameră dublă pe noapte pe litoralul românesc este, în medie, de 284 de lei, în creştere cu 15% faţă de 2020, în timp ce preţurile la mâncare au crescut cu aproximativ 10%-15%. De altfel, situația este atât de gravă, încât stațiunea Eforie ar fi fost la fel de goală precum stațiunea Mamaia, dacă nu ar fi existat voucherele de vacanță.

În ciuda denigrării, antreprenorii de pe litoral continuă să se îngroape singuri în fața concurenței. Deși turiștii se plâng de prețurile ridicate, lipsa totală a serviciilor – fie și cele de bun simț, standard, absența oricărei oferte atractive, investitorii locali ard tot ce prind. De data aceasta, este vorba despre banala… gheață. La un bar din zona hotelului Malibu din stațiunea Mamaia, așa cum a reclamat un turist, trebuie să scoți bani și pentru… paharul cu gheață:

WhatsApp Image 2022 07 31 at 12.15.34 PM
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „Patronii „denigrați” de pe litoral prezintă noua ofertă: GHEAȚA se… plătește!

 • luni, 1 august 2022 la 18:42
  Permalink

  Cei de la Apele Române sa vina in Costinești și să vadă șezlongurile în apă pentru care se taxează 60 lei pe plaja Charm și plaja Ramada.Unde sunt cei 5 m până la firul apei? Unde este suprafața de plaja pe care trebuie să fie libera pentru prosoape? Chiar nu interesează pe nimeni despre acest aspect?Au ajuns să aibe cate 2000 de șezlonguri pe o bucată de plajă nerespectând contractul.Cine își ia partea de nu apare în peisaj și îi lasă să facă ce vor ei că și concesionari.O să se ducă și Stațiunea Costinești după Mamaia.

  Răspunde
 • duminică, 31 iulie 2022 la 21:33
  Permalink

  In Anglia se plateste apa calda ‍♀️

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.