Palaz (PMP) mulțumește constănțenilor: „Ne vom duce mandatul cu bună-credință și respect față de fiecare vot al dumneavoastră!”

Claudiu Iorga Palaz, președintele PMP Constanța și candidatul ADU la funcția de președinte al Consiliului Județean, în urma rezultatelor parțiale de la alegerile din 9 iunie, a transmis mulțumiri atâta alegătorilor, cât și reprezentanților presei.

„Doresc să mulțumesc, prin această cale, tuturor constănțenilor care ne-au acordat încredere prin votul lor. Consider că ștampila pusă de ei pe numele nostru a reprezentat un vot pentru o schimbare reală și o alternativă reală, pentru soluții la probleme și pentru o relație corectă între un om de administrație și cetățean. Consider că toate voturile primite au fost voturi “pro” și apreciez fiecare alegător în parte pentru determinarea și curajul de a legitima profesionalismul. Totodată, vreau să mulțumesc și reprezentanților presei pentru obiectivitatea arătată în această campanie și pentru că au susținut necesitatea organizării unei dezbateri. Regret faptul că nu a avut loc o dezbatere între candidații la președinția Consiliului Județean și sunt convins că rezultatul ar fi fost diferit dacă aceasta s-ar fi organizat. Privim cu încredere în viitor și ne vom duce mandatul cu bună-credință și respect față de fiecare vot al dvs!”, a precizat Claudiu Palaz.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *