Organizator al SMART ENERGY EXPO de la Constanța a făcut PRAF evenimentul! Sorin Chiriță a povestit cum a rămas în „pana prostului” pe Autostrada Soarelui cu o mașină electrică: „A trebuit să plecăm cu platforma”

Sorin Chiriță, președintele Asociației pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene și fost city manager al Capitalei, a povestit în cadrul SMART ENERGY EXPO 2023, care a debutat astăzi la Constanța, cum a rămas pe Autostrada Soarelui fără baterie la mașina electrică și n-a mai avut unde să o încarce. Chiriță a povestit că a fost nevoit să solicite asistența unei firme de tractări auto care l-a preluat cu o platformă și l-a dus la Constanța.

Pe drum spre Constanța, veneam cu o mașină electrică și, întâmplarea a făcut să uit să încarc suficient. Toată autostrada nu am găsit o stație de încărcare, am ajuns la cinci dimineața. De aceea avem nevoie de soluții Smart Energy. Nu avem stații de încărcare pe rutele naționale”, a povestit Sorin Chiriță, în deschiderea SMART ENERGY EXPO 2023.

Născut în Constanța, Sorin Chiriță este expert în atragerea de fonduri europene, cu o experiență în domeniu de peste 25 de ani. A făcut parte din echipa Gabrielei Firea, fiind inițial consilier în atragerea de fonduri europene, iar apoi chiar city manager al Capitalei.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *