Modificare în distribuție, la Teatrul de Stat Constanța. Actor trecut printr-o intervenție chirurgicală urgentă

În această perioadă, la Teatrul de Stat Constanța se desfășoară repetițiile pentru următoarea premieră, „A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare, regia Andrei Șerban, și au fost puse în vânzare și epuizate biletele pentru cele trei avanpremiere și pentru cele două premiere programate la sfârșitul lunii februarie. Din păcate, unul dintre actorii din distribuție a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Actorul a suportat foarte bine intervenția și este în convalescență.

Pentru ca producția spectacolului să continue în graficul stabilit, regizorul Andrei Șerban a decis distribuirea a încă unui actor pe rol, care va juca în reprezentațiile din februarie, dar și în cele ulterioare, alternativ cu actorul distribuit inițial.

Cel care se va alătura echipei spectacolului este Emilian Oprea, actor important al Teatrului Național București, cunoscut publicului larg mai ales pentru numeroasele sale apariții în filme și seriale de mare succes („De ce eu?”, „Libertate”, „Vlad”, „Groapa” etc.).

Din păcate, programul anterior stabilit al actorului Emilian Oprea nu îi permite să joace la Constanța în data de 25 februarie, ceea ce a determinat mutarea avanpremierei „A douăsprezecea noapte” de duminică, 25 februarie, ora 19:00, pentru luni, 26 februarie, la aceeași oră. Toate celelalte reprezentații rămân la datele anunțate.

Biletele din data de 25 februarie rămân valabile pentru data de 26 februarie, iar spectatorii care nu își pot modifica programul pentru a ajunge la teatru luni în loc de duminică își pot recupera contravaloarea biletelor pe aceeași cale prin care le-au achiziționat, de la agenție, respectiv online, prin Mystage.ro. Cei care doresc să renunțe la biletele achiziționate sunt rugați să facă acest lucru până cel mai târziu miercuri 14 februarie.

Ne pare rău pentru orice inconvenient sau disconfort creat de această modificare de program.

Îi urăm bun venit în echipă lui Emilian Oprea și vă așteptăm cu drag la spectacole!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *