Ministrul Gorghiu, despre Dosarul 2 Mai, judecat la Mangalia: „E unul din acele momente care a afectat încrederea în Justiție”

Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a admis că modul în care s-a derulat până acum procesul legat de accidentul din 2 Mai a afectat încrederea românilor în actul de justiție.

Eu nu pot să reacționez ca om politic care nu ocupă funcția de ministru al Justiției, că așa putem să comentăm multe… Nici eu nu cunosc dosarul și cel mai bine ar fi să întrebați CSM-ul, că ministrul n-are nicio pârghie, sunt limite clare ale competențelor. Independența Justiției e respectată, dar nu o dată am spus că înțeleg emoția din societate față de acest proces, lucru care se vede din interesul constant. La fiecare termen se vede revolta pe rețelele sociale. Sunt foarte atentă la ce se întâmplă. În opinia mea, e unul din acele momente care a afectat încrederea în justiție și am cerut public nu o dată celor implicați să trateze cauza cu maximă seriozitate, cu profesionalism, cum trebuie să fie în… CITEȘTE ARTICOLUL AICI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *