Ministerul Economiei a lansat „Atlasul Economic al României”

Ministrul Economiei Florin Spătaru a anunțat lansarea Atlasului Economic al României, un instrument util pentru investitorii români și străini care vor să dezvolte afaceri în România. El a explicat că este o platformă unde vor fi încărcate informații economice și sociale relevante pentru a fi configurată o imagine cât mai clară asupra oportunităților de investiții într-o regiune sau alta din țara noastră, potrivit profit.ro.

România economică are, de astăzi, o hartă oficială. Am lansat, astăzi Atlasul Economic al României, un instrument extrem de util pentru investitorii români și străini care vor să dezvolte afaceri în țara noastră. Este vorba mai exact despre o platformă unde vor fi încărcate informații economice și sociale relevante pentru a fi configurată o imagine cât mai clară asupra oportunităților de investiții într-o regiune sau alta pe teritoriul României”, a anunțat Florin Spataru.

El a mai precizat că „datele ce se vor regăsi pe această harta economică a României vor servi, printre altele, și la construcția unei strategii de dezvoltare, în funcție de polii de competitivitate identificați prin acest nou sistem electronic”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *