Mihai Lupu (Consiliul Județean): „NU există un factor extern, noi ne BLOCĂM singuri dezvoltarea Constanței!” – VIDEO INTERVIU

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, se află de aproximativ două luni sub un adevărat asediu, politic și social. Știm cu toții: s-a pierdut o finanțare pentru modernizarea și extinderea Delfinariului. De asemenea, Lupu este bombardat aproape zilnic de fostul vicepreședinte al instituției, președintele PMP Constanța, consilierul județean Claudiu-Iorga Palaz, care la un moment dat l-a numit „zdreanță de politician”. În același context politic, armonia de la începutul mandatului dintre PNL și USR s-a erodat între timp și contrele dintre Lupu și vicepreședintele USR al CJC, Petre Enciu, au depășit stadiul disputei din birouri și au devenit deja publice.

Nu am dorit să o lălăim cu dezbateri interminabile și politice care nu interesează pe nimeni. L-am întrebat pe Mihai Lupu lucruri clare: De ce este zdreanță de politician, de ce nu se mai înțelege cu Palaz și cu Enciu, de ce nu avem o galerie de artă la Constanța – deși fiica sa este artist -, de ce este blocat de colegul său, Vergil Chițac, în privința muzeului de la Termele Romane – lucru mai puțin știut de constănțeni și, poate cel mai relevant, de ce suntem binecuvântați de Dumnezeu cu toate posibilitățile de dezvoltare și, totuși, nu ne dezvoltăm! De asemenea, am vorbit și despre reabilitarea siturilor arheologice, chestiune de suflet a președintelui CJC. Despre toate acestea și multe altele, președintele CJC, Mihai Lupu, a fost amabil să relateze pentru TOMIS NEWS în cadrul unui interviu:

https://youtu.be/OGbjJac-O8M
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *