„Metode digitale de predare, testare și evaluare în matematică”, workshop la Universitatea „Ovidius”

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC), în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța (ISJ) și Societatea de Științe Matematice din România (SSMR), organizează workshop-ul „Metode digitale de predare, testare și evaluare în matematică”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 6 septembrie 2023, de la ora 10.00, în Aula B a UOC (Bd. Mamaia, nr.124) și are drept scop facilitarea interacțiunii între profesorii de matematică, în vederea îmbunătățirii calității activităților de predare și evaluare prin integrarea elementelor moderne furnizate de platformele digitale Livresq și Brio.ro.

La workshop-ul « Metode digitale de predare, testare și evaluare în matematică » s-au înscris peste 150 de profesori specializați în matematică, alături de studenți din cadrul programului de master Matematică Școlară Avansată. Unul dintre obiectivele principale ale manifestării vizează și intermedierea schimbului de experiență între cadrele didactice cu experiență și cele mai tinere, inclusiv studenți sau proaspăt absolvenți ai aceluiași program de master”, precizează conf. univ. dr. Aurelian Nicola, decanul FMI.

Printre cei care vor lua cuvântul în cadrul evenimentului se numără: Sorin Mihail – Inspector general ISJ Constanța, prof. univ. dr. Radu Gologan – Președinte SSMR și prof. Gabriela Constantinescu – Președinte SSMR Constanța. Detalii suplimentare despre workshop sunt disponibile AICI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *