Medvedev, dezlănțuit: „Rusia are dreptul să intre în război cu fiecare țară NATO! Vă vom ÎNGROPA!”

Fostul premier al RusieiDmitri Medvedev, a lansat noi amenințări contra NATO și Ucraina, dar de data aceasta prin intermediul rețelelor sociale și a citat chiar și versete din Biblie.

Criminalii ucraineni au anunțat că orice lovitură a lor împotriva oricărei ținte rusești, «de exemplu, în Crimeea», a fost aprobată de NATO. Dacă este adevărat – și nu există niciun motiv să ne îndoim că este – atunci aceasta este o dovadă directă și semnificativă din punct de vedere juridic a complicității Occidentului în războiul împotriva Rusiei. reprezintă un casus belli rafinat, iar pentru Rusia, este o oportunitate de a acționa în cadrul (principiului) jus ad bellum împotriva fiecărei țări NATO”, a scris Medvedev pe platforma X, Twitter.

Fostul premier rus face referire la încercarea ucrainenilor de a elibera peninsula Crimeea încă din 2014, dar și la furnizarea armelor de către Occident, din februarie 2022, când a început invazia Rusiei în Ucraina. Medvedev a făcut referire chiar și la „apocalipsa” despre care se scrie în Biblie, dar citând și lideri din perioada URSS-ului.

„În zilele acelea, oamenii vor căuta moartea și nu o vor găsi, vor dori să moară și moartea va fugi de ei”, potrivit unui citat din Apocalipsa 9:6, ultima carte a Noului Testament din Biblie.

El a mai adăugat: „Suntem amintiți până când stăm în calea celorlalți”, fiind un citat atribuit lui Vladimir Lenin, primul lider al Uniunii Sovietice.
Medvedev a încheiat mesajul cu un citat din Nikita Hrușciov, al fost lider al URSS. „Fie că vă place, fie că nu, istoria este de partea noastră. Vă vom îngropa”.

Dmitri Medvedv a amenințat constant, NATO, Ucraina, Occidentul, iar în luna mai a acestui an s-a referit la țările baltice ca fiind ale Rusiei. Încă de când a devenit prim-ministrul Rusiei, în 2000-2004, el a devenit o personalitate antioccident și prorăzboi.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *