„Meci” PNL – AUR, la Constanța. Primarul de la Hârșova, către un parlamentar: „MARȘ, javră!”

Ultima activitate serioasă din acest an în Parlamentul României o reprezintă dezbaterea și adoptarea bugetului de stat. Coaliția de guvernare a promis că în luna decembrie închide acest subiect, astfel că vom avea un buget național pe repede-înainte, pe care Parlamentul trebuie să îl aprobe în… câteva ore. Există o cutumă în acest context, parlamentarii se adresează primarilor din circumscripția lor pentru ca aceștia să le spună ce proiecte au și să fie depuse sub formă de amendamente la buget. Desigur, nici un astfel de amendament nu este validat niciodată, mai ales dacă vine din opoziție. Numai că opoziția din Constanța s-a trezit nu doar cu un refuz, ci cu… înjurături.

Deputatul AUR Dumitru Viorel Focșa a primit un răspuns de la primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, ca la ușa cortului, la care a adăugat faptul că ne vedem în campania electorală. Cei doi s-au mai intersectat violent de cel puțin două ori în acest mandat:

WhatsApp Image 2022 12 03 at 6.11.52 PM

Focșa s-a arătat stupefiat de răspunsul lui Viorel Ionescu, pe care l-a numit mafiot și a arătat cu degetul spre șefii acestuia de partid, Bogdan Huțucă de la Constanța și premierul Nicolae Ciucă:

„Asa răspunde primarul mafiot PNL de la Hârșova, Viorel Ionescu, unui deputat care se interesează de bunăstarea cetățenilor din circumscripția sa. Pentru votarea bugetului în Parlamentul României eu am făcut apel la toți primarii din județ să îmi comunice în scris acele proiecte din UAT-ul lor care au nevoie de susținere în Camera Deputaților. Viorel Ionescu, un mafiot de la PNL, un primar certat cu legea, cu zeci de dosare penale la DNA, este susținut de Filiala PNL Constanța și prin mâna deputatului PNL, Bogdan-Iulian Huțucă, președintele filialei PNL Constanța. Bravo, domnule Ciucă! Așa construiți voi România?”, a transmis deputatul Focșa.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *