Lucrări la sistemul de termoficare: Se OPREȘTE apa caldă în tot orașul Constanța

Lucrările de reabilitare și modernizare a rețelei de termoficare din Constanța se derulează în ritm alert, mai ales acum, pe timpul verii. Pentru schimbarea unor conducte pentru care nu poate fi asigurat provizoratul este necesară oprirea furnizării apei calde pentru o perioadă de 48 de ore atât pe magistrala I, cât și pe magistrala II. Astfel, Primăria Constanța informează că în această noapte, de la ora 24:00 va fi oprită furnizarea apei calde către toți consumatorii racordați la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică.

Societățile care execută lucrările fac tot posibilul ca disconfortul creat populației să fie cât mai mic, atât din punctul de vedere al lucrărilor efectuate, cât și al furnizării agentului termic către populație. Astfel, pe măsură ce lucrările se vor finaliza se va relua furnizarea apei calde în întreg orașul.

Lucrările au loc în cadrul Etapei a II-a a proiectului de reabilitare a rețelei de termoficare a municipiului Constanța. În această etapă sunt înlocuiți 12,716 km traseu de rețea termică primară, 25,432 km de conducte din magistrala II, conducte vechi/uzate cu izolația termică deteriorată. Noul sistem va fi unul modern cu conducte din oțel, preizolate cu izolație termică din spumă rigidă de poliuretan, protejată la exterior cu manta din polietilenă de mare densitate.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *