Lucrări intense, pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a Cazinoului. Huțucă (PNL): „Va fi o adevărată bucurie pentru toți cei care îndrăgesc faleza Constanței”

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, așteaptă cu sufletul la gură finalizarea lucrărilor de reparații întreprinse la Cazinoul din Constanța. Potrivit parlamentarului liberal, „avem nevoie de proiecte serioase și investiții substanțiale în patrimoniul cultural local”:

„Cazinoul din Constanța începe să ne dezvăluie frumusețea și din interior. Vreau să transmit sincere mulțumiri celor implicați în revitalizarea acestui monument de patrimoniu atât de semnificativ pentru județul Constanța. Apreciez eforturile lor de a ne încânta cu imagini ce reflectă evoluția lucrărilor din interiorul clădirii. Va fi o adevărată bucurie pentru toți cei ce îndrăgesc faleza Constanței să pășească înăuntru și să descopere această perlă locală. Avem nevoie de proiecte serioase și investiții substanțiale în patrimoniul cultural local, astfel încât Constanța să fie un centru de interes pe tot parcursul anului. Cazinoul Constanța ar putea fi acel imbold pentru mai multe reușite”, a transmis Huțucă.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *