Lucian Bode, despre capturile de droguri din Portul Constanţa: „Sunt verificate toate containerele care vin din America de Sud!”

ostul ministru de Interne, Lucian Bode, a declarat luni, la Parlament, despre capturile de droguri din Portul Constanţa, că toate containerele care vin din America de Sud sunt verificate, dar că avem, într-adevăr, o problemă şi aceea se numeşte lipsa scanerelor, pentru că avem un singur scaner şi acela îmbătrânit.

Lucian Bode a fost întrebat despre faptul că în Portul Constanţa nu s-a identificat un gram de droguri în ultimii 2 ani. „Legat de Portul Constanţa, în 2021, s-au capturat 1,5 tone de heroină, în valoare de aproximativ 45 de milioane de euro. Această captură nu a fost gestionată în câteva zile, a fost truda muncii organelor de aplicare a legii din România şi din afara României de luni, poate chiar ani de zile. La fel, sunt convins că se întâmplă şi acum. Sunt operaţiuni care se desfăşoară în parteneriat, între organele statului român, respectiv partenerii din Europa şi… CITEȘTE ARTICOLUL AICI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *