Liviu Dragnea: „România este COBAI pentru reactoarele nucleare. Nu avem altă șansă decât să NAȚIONALIZĂM TOT ceea ce înseamnă resurse!”

Liviu Dragnea critică dur construirea micro-reactoarelor nucleare la noi în țară. Fostul președinte social-democrat a comentat decizia autorităților legată de proiectul construcției minireactoarelor nucleare, în parteneriat cu americanii, în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel, moderată de Anca Alexandrescu. Liviu Dragnea a anunțat și când va reveni pe scena politică din România. Liviu Dragnea acuză autoritățile că prin acceptarea proiectului american, „România este un stat-cobai”. Mai mult decât atât, pentru a combate criza energiei, Dragnea spune că naționalizarea resurselor este singura soluție.

„Să accepți niște mini-bombe nucleare în țara ta este peste puterea mea de ințelegere. Unde s-a mai folosit asa ceva în lume? Nicaieri! România este cobai. Este primul stat, și tu accepți așa ceva?!  Problema e să nu plătim cu viața”, a susținut Liviu Dragnea.

„Nu avem altă șansă ca țară decât să naționalizăm tot ceea ce înseamnă resurse. România are rezerve de gaze naturale în Marea Neagră mult mai mari”, a mai spus fostul președinte PSD.

Liviu Dragnea a vorbit și despre poziția Olandei privind votul pentru intrarea României în Spațiul Schengen.

„Olandezii vor Portul Constanța pentru că poate deveni concurent puternic cu portul Rotterdam. Austriecii sunt interesați de exploatarea din Marea Neagră”, a declarat Liviu Dragnea, la Culisele statului paralel.

„Rusia nu ne ajută cu nimic și nu ne va ajuta niciodată cu nimic. Și tot timpul va fi un pericol pentru noi. Dar nici nu cred că Blinken sau Stoltenberg vin aici să ne dea ceva. N-am vazut vreodată vreun străin care să vină în România să ne dea ceva. Oricine a venit a venit să ia”, a mai spus fostul președinte PSD

Liviu Dragnea nu a exclus o revenire pe scena politică românească, întrebat ce planuri de viitor are: „Dacă voi avea posibilitatea să reintru în politică, voi intra”, a precizat acesta la Culisele statului paralel.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *