Intervenție RAJA la o avarie în municipiul Constanța: Furnizarea apei potabile, sistată

Astăzi – 22 iunie 2024, s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe strada Cumpenei din municipiul Constanța. Pentru remedierea acesteia, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, în intervalul orar 09.00-17.00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din cartierele Medeea și CET, precum și cei alimentați prin punctele termice numerele 89, 207, 211 și 278. În zonele Viile Noi, Km 4-5 și Km 5 apa va fi furnizată cu presiune scăzută.
Pentru efectuarea lucrărilor de reparații echipele de interventie RAJA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe o bandă de circulație de pe strada Cumpenei, pe sensul de mers dinspre IC Brătianu spre bd. Aurel Vlaicu.

Zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților afectați, dar și conducătorilor auto din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *