„Insolvența partenerilor de afaceri”: Avocatul Piperea, în dezbatere la Constanța

Dificultatea financiară și insolvența sunt subiecte care pot interveni în parcursul economic al companiilor. În cadrul seminarului „Insolvența partenerilor de afaceri. Cum o gestionăm în contextul economic actual”, tematica este analizată din perspectiva creditorului, a celui care este afectat de insolvența partenerului său de afaceri. Se vor prezenta idei și măsuri de limitare a expunerii înainte de intrarea în insolvență a partenerului, se vor sintetiza drepturile și obligațiile creditorilor odată cu deschiderea procedurii, dintr-o perspectivă practică și cu o bază de date axată pe experiența în domeniul insolvenței, acumulată în peste 20 de ani și în derularea a peste 1000 de dosare/cazuri.

Conferința va fi susținută de o echipă de specialiști în domeniu: Gheorghe Piperea – partener coordonator Piperea si Asociatii și RomInsolv, Florian Mateiță – partener RomInsolv SPRL, Mircea Deaconu – partener RomInsolv, Irina Sorescu – partener Piperea și Asociații, Cătălina Tașcă – avocat senior Piperea și Asociații.

Temele abordate în cadrul întâlnirii vor fi: „Ce este insolvența și cum afectează debitorul și creditorii?”, “Scopul legii, efectele deschiderii procedurii din perspectiva creditorului”, „Există beneficii ale insolvenței?“,  „Compensaţia creanţelor”, „Contracte pre- și post- insolvență”.

Lucrările seminarului se vor desfășura la sediul CCINA Constanţa, în data de 27.04.2023, între orele 10.00-13.00.

Relaţii suplimentare, informații legate de modalitățile de înscriere, tarife (cu discount pentru firmele membre CCINA Constanța) şi confirmarea participării se obţin la sediul CCINA Constanţa (Bld. Al. Lăpușneanu) sau la telefon 0241.619.854 – interior 238/221, telefon mobil 0725.308.745 sau e-mail dru@ccina.ro.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *