Încă o „rundă” de Constanța Coffee Break. Restricții de circulație rutieră

Constănțenii și turiștii care aleg ca destinație de vacanță litoralul pot petrece momente de neuitat în inima orașului. De sâmbătă, de la ora 08:00 și până duminică la ora 23:00, bulevardul Tomis se transformă în zonă de promenadă, teren de sport, ring de dans și o imensă terasă. Cei care vor să-și petreacă timpul în aer liber, pot savura o cafea ori se pot răcori cu o limonadă chiar pe acest bulevard intens circulat în cursul săptămânii, anunță joi Primăria Constanța:

De asemenea, invităm alături de noi toți creatorii de frumos, producători, comercianți, artiști, cluburi sportive sau ONG-uri. Cei care doresc să implice în acest proiect, se pot adresa Direcției Organizare Evenimente din  cadrul Primăriei Constanța, la numărul de telefon  0241485892 sau pe adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.

Pentru ca totul să se desfășoare în condiții de siguranță vor fi instituite următoarele restricții de circulație și măsuri privind ordinea și siguranța publică:

• Se va restricționa circulația rutieră pe Bd Tomis, segmentul de drum cuprins între Bd Mamaia și Bd Ferdinand, în intervalul 29.06.2024, ora 06:00 – 01.07.2024, ora 00:00.

• Vor fi montate indicatoare de semnalizare rutieră temporare, în concordanță cu restricțiile instituite după cum urmează:

– Strada T. Vladimirescu intersecție cu str. Ion Bănescu, montare indicator “Drum infundat”;

– Pe strada Ion Bănescu dinspre strada T. Vladimirescu, demontare indicator “Accesul interzis” și montare indicator “Circulație în ambele sensuri” ;

– Pe strada T. Vladimirescu dinspre strada Răscoalei din 1907 – montare indicator Acces interzis cu excepția riveranilor;

– Pe strada Decebal dinspre strada Răscoalei din 1907, – montare indicator Acces interzis cu excepția riveranilor;

– Pe strada Dacia dinspre strada Răscoalei din 1907, – montare indicator Acces interzis cu excepția riveranilor;

– Pe strada Sarmisegetuza dinspre strada Răscoalei din 1907 – montare indicator Acces interzis cu excepția riveranilor;

– Pe strada Constantin Brătescu dinspre strada Răscoalei din 1907 – montare indicator Acces interzis cu excepția riveranilor;

– Pe strada Cuza Vodă dinspre strada Răscoalei din 1907 – montare indicator Acces interzis cu excepția riveranilor;

• Traseul autobuzelor etajate va fi deviat în perioada 29.06.2024 – 30.06.2024.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *