Grindeanu (Transporturi), despre podul suspendat peste Dunăre: „Nu există niciun fel de problemă de siguranță!”

Podul de la Brăila este sigur, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. El răspunde ironic criticilor USR: „Dacă au temeri să treacă peste pod, să treacă cu bacul dacă știu unde se află Brăila”.

Până aseară (joi seara – n.r.) au fost verificate peste 50.000 de șuruburi. La cele peste 50.000 de șuruburi s-au găsit 100 nestrânse. O să se termine această verificare zilele următoare. Nu e niciun fel de pericol să pice podul, să pice unii în Dunăre și așa mai departe”, spune Sorin Grindeanu.

El răspunde criticilor USR.

„Am văzut niște formațiuni politice care fac și plângere pe la Bruxelles. Dacă au temeri să treacă peste pod, să treacă cu bacul dacă știu unde se află Brăila, că eu am mari dubii că domnii ăștia știu unde e Brăila. Dacă nimeresc Brăila, pot merge cu bacul… Vă asigur că nu există niciun fel de problemă de siguranță”, încheie ministrul Transporturilor.

Europarlamentarul USR Vlad Botoș a trimis o scrisoare comisarului pentru Coeziune și Reformă, Elisa Ferreira, prin care cere informații despre respectarea standardelor de siguranță în construcții în ceea ce privește Podul de la Brăila, un mare proiect deja inaugurat și finanțat cu bani europeni.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *