Grindeanu (Transporturi), audiat la DNA în dosarul CFR

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a fost audiat marți de procurorii DNA în calitate de martor în dosarul în dosarul de corupția al directorului CFR SA, anunță Antena3. Amintim că procurorii DNA au început luni urmărirea penală față de Alexandru Ion Simu, directorul companiei de stat CFR SA, și Petru Cesa, director în companie, acuzați de instigare la abuz în serviciu și instigare la uzurparea funcției.

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Sorin Grindeanu a fost citat, astăzi, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, în calitate de martor și a dat o declarație în fața procurorilor. Ministrul a fost întrebat în legătură cu un dosar instrumentat de către DNA, informează un comunicat al MTI. Sorin Grindeanu a subliniat că, în calitatea sa de ministru al Transporturilor și Infrastructurii, își dorește o clarificare cât mai rapidă a situației şi aflarea adevărului.

Preocupările și activitățile desfășurate de către ministru se concentrează, de la începutul mandatului, pe dezvoltarea infrastructurii, atragerea de bani europeni și dezvoltarea capacității administrative”, subliniază MTI.

Totodată, Sorin Grindeanu precizează că va da curs cu celeritate tuturor solicitărilor venite din partea organelor statului, pentru clarificarea situației.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *