Gică Hagi, după suspendarea primită de Simona Halep în cazul de dopaj: „E un patrimoniu al României și trebuie să fim lângă ea!”

Simona Halep a fost sancționată cu o suspendare de patru ani, după ce a fost depistată pozitiv la un test antidoping efectuat în timpul US Open din 2022. După anunțul făcut de Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA), Gică Hagi, un apropiat al familiei Halep, a venit cu o primă reacție. Potrivit acestuia, „nu există vreun român care să nu-i pară rău” de ceea ce a pățit jucătoarea de tenis.

Mai mult decât atât, antrenorul Farului susține că sunt prea mulți care își dau cu părerea în cazul fostului lider mondial.

„E un lucru foarte delicat. Cred că prea mulți vorbesc. Eu sunt mai atent la lucrurile astea. Cred că în situațiile acestea cel mai bine… cred că nu există un român căruia să nu-i pară rău de tot ce e. Suntem lângă ea 200% cu toții. Cel mai bine e să vorbească avocatul și Simona. Ei cunosc cel mai bine lucrurile. Avocatul a vorbit și a zis niște lucruri foarte bine punctate, iar eu merg pe acest aspect. În rest, se vorbește mult, iar mulți își dau importanță și vorbesc prea mult, așa că lăsați să curgă lucrurile așa cum trebuie. Cei care știu tot sunt în primul rând avocații ei și Simo, care trebuie susținută de toată România. Simona e un patrimoniu al României și trebuie să fim lângă ea”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare meciului Farul – FCSB, notează sport.ro.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *