Frații Pavăl de la DEDEMAN au achiziționat hectare de teren lângă Canalul Dunăre-Marea Neagră

Frații Dragoș și Adrian Pavăl au reușit să dea o nouă lovitură în afaceri. Proprietariii retailerului de bricolaj Dedeman au achiziționat 15 hectare de teren lângă Canalul Dunăre-Marea Neagră. Frații Pavăl au cumpărat 15 hectare de teren în comuna Agigea, județul Constanța, lângă canalul Dunăre-Marea Neagră, aproape de magazinul pe care îl dețin deja în zonă și de Selgros.

„Deocamdată nu am luat o decizie cu privire la destinația viitoare a terenului. În prezent, explorăm mai multe oportunități pentru valorificarea acestuia”, au declarat reprezentanții Dedeman, pentru sursa citată.

Conform calculelor Profit.ro, valoarea de achiziție a terenului ar fi cuprinsă între 3,75 milioane de euro și 5,25 milioane de euro.

De curând, frații Dragoș și Adrian Pavăl au intrat și pe piața farma, tranzacția fiind autorizată de către Consiliul Concurenței. Prin Pavăl Holding, frații Pavăl au achiziționat un pachet de 30% din capitalul social al companiilor Farmacia Tei și Bebetei Investments Group. Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Pavăl Holding intră în acționariatul companiilor Farmacia Tei și Bebetei Investments Group, s-a precizat într-un comunicat de presă al Consiliului Concurenței, emis la momentul respectiv.

Pavăl Holding S.R.L. a achiziționat 30% din capitalul social al companiilor Farmacia Tei S.R.L. şi Bebetei Investments Group S.R.L. și va controla firmele, împreună cu Roxana Maftei. Farmacia Tei S.R.L. comercializează cu amănuntul produse farmaceutice și parafarmaceutice, prin intermediul a 6 farmacii fizice (5 în București și una în Constanța), precum și online. Bebetei Investments Group S.R.L. comercializează cu amănuntul produse de îngrijire personală și produse destinate copiilor, prin intermediul a 5 magazine fizice (4 în București și unul în Constanța), precum și a unui magazin online. În plus, Bebetei deține în București și o drogherie.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Frații Pavăl de la DEDEMAN au achiziționat hectare de teren lângă Canalul Dunăre-Marea Neagră

  • vineri, 19 mai 2023 la 09:30
    Legătură permanentă

    Bună ziua cind se depun CV de angajare pentru Dedeman din zona IC Bratianu Constanța.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *