Forțele Navale: „Întreruperea sunetului în timpul slujbei lui IPS Teodosie a fost cauzată de o defecţiune tehnică”

Statul Major al Forţelor Navale afirmă, luni seară, că întreruperea sunetului în timpul slujbei oficiate de IPS Teodosie a fost cauzată de o defecţiune tehnică, care nu a putut fi comunicată în timp util prezentatorilor. Aceştia au interpretat ca fiind încheierea serviciului religios şi au introdus următorul moment. Statul Major al Forţelor Navale a transmis, luni seară, clarificări cu privire la situaţia survenită pe timpul oficierii serviciului religios, în Portul militar Constanţa.

Statul Major al Forţelor Navale, în calitate de instituţie organizatoare a ceremoniei de luni, 15 august, din Portul militar Constanţa, regretă situaţia creată pe timpul oficierii serviciului religios. Întreruperea amplificării sunetului pe timpul acestui moment a fost cauzată de o defecţiune tehnică a circuitului audio. Din nefericire, această avarie nu a putut fi sesizată şi comunicată în timp util prezentatorilor ceremoniei. Aceştia nu aveau legătură vizuală cu locul de oficiere, interpretând întreruperea sunetului drept încheierea serviciului religios şi, astfel, au introdus următorul moment din ceremonial”, au transmis, luni seară, reprezentanţii Statului Major al Forţelor Navale.

Aceştia au precizat că vor transmite, în cel mai scurt timp, către Arhiepiscopia Tomisului o informare oficială cu privire la cele întâmplate.

Conducerea Statului Major al Forţelor Navale exprimă încă o dată regrete pentru eroarea de comunicare survenită între personalul tehnic care a asigurat desfăşurarea ceremoniei”, se mai arată în comunicat.

Slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului la Ziua Marinei a fost întreruptă luni de organizatori şi a fost dat cuvântul şefului Statului Major al Forţelor Navale, Mihai Panait.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *