Felix Stroe (PSD), ironic la adresa primarului Constanței: „Primarul Chițac anunță producerea unui fenomen rar și unic în lume: înflorirea trandafirilor. Orașul va înflori, la propriu și la figurat, după alegerile locale din 9 iunie!”

Senatorul constănțean Felix Stroe a publicat, pe pagina sa de Facebook, o postare prin care îl ironizează pe primarul Constanței, Vergil Chițac.

„O veste excepțională pentru constănțeni, pe lângă atâtea șantiere începute și neterminate, gropi și haos! Primarul Chițac anunță cu justificată mândrie producerea unui fenomen rar și unic în lume: înflorirea trandafirilor! Și nu oriunde, ci chiar la Trocadero, în Constanța! Este vorba desigur de trandafirii PSD, pentru acolo e și sediul județean al partidului. Veștile bune sunt însă cele pe care le dăm noi și sunt mult mai credibile: orașul va înflori, la propriu și la figurat, după alegerile locale din 9 iunie! Atunci când se va încheia mandatul actualului primar și, prin voința electoratului constănțean, vom avea în fruntea orașului un adevărat gospodar. Așteptăm în continuare vești de la Primăria Constanța: că s-au întors rândunicile, au născut hipopotamii din microrezervația Delfinariu iar celebrul escavator galben a emigrat în Ucraina și s-a alăturat frontului!”, se arată în postare.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *