Din secretele WhatsApp: Cum să afli locația în timp real a unei persoane, fără să își dea seama

Un truc ingenios vă poate ajuta să descoperiți unde se află un contact pe WhatsApp fără a fi nevoie ca acea persoană să vă trimită locația în timp real. Această posibilitate ar putea fi de ajutor în multe situații și poate aduce o nouă dimensiune interacțiunilor digitale de zi cu zi. WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie la nivel global, se actualizează constant pentru a oferi o experiență îmbunătățită utilizatorilor săi din întreaga lume.

V-ați gândit vreodată dacă există o modalitate de a urmări locația unui contact pe WhatsApp fără ca aceasta să fie cunoscută de către persoana respectivă? Un truc ingenios care poate fi extrem de util în interacțiunile digitale de zi cu zi a fost dezvăluit de wecb.fm. Procesul implică identificarea adresei IP a persoanei care vă interesează. Această metodă necesită accesul la un PC cu Windows. Urmați acești pași pentru a afla în mod discret locația cuiva pe WhatsApp:

Pregătiți-vă PC-ul: Închideți toate programele inutile de pe computer pentru a minimiza dezordinea și pentru a evita confuzia cu adresele IP multiple.

Accesați WhatsApp Web: În loc să folosiți aplicația descărcabilă pe Windows 10, accesați pagina WhatsApp Web și lăsați-o să ruleze în fundal. Acest lucru asigură menținerea conexiunii fără întreruperi. Deschideți Command Prompt (Prompt de comandă): Pe un PC cu Windows, apăsați simultan tasta Windows (situată în stânga barei de spațiu) și tasta „R” pentru a deschide funcția Run (Executare). Tastați „cmd” și apăsați Enter. Dacă folosiți un Mac, va trebui să deschideți aplicația „Terminal”.

Localizați adresa IP: În linia de comandă, introduceți „netstat -an” și apăsați Enter. Această comandă va afișa toate adresele IP conectate la computerul dumneavoastră. Cu alte aplicații închise, lista va fi mult mai scurtă, ceea ce va facilita identificarea adresei IP a persoanei de contact. Verificați locația adresei IP: Vizitați https://www.ipinfo.io/ și introduceți adresa IP pe care ați găsit-o. Site-ul vă va arăta imediat locația aproximativă a contactului dumneavoastră, de obicei restrânsă la regiune și oraș. Această metodă este utilă pentru a verifica dacă un contact se află acolo unde se află de obicei, dar nu uitați că acuratețea este limitată la regiune sau oraș. Prin urmare, nu este potrivită pentru o urmărire precisă, ceea ce, în multe cazuri, este o ușurare, având în vedere preocupările legate de confidențialitate.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *