DIICOT a intervenit în cazul fetiţei de 3 ani din Constanța care a ajuns la spital din cauza susbstanţelor interzise. Drogurile erau „programate” pentru Neversea

Un cetăţean român cu domiciliul în SUA este cercetat pentru trafic de droguri în cazul fetiţei de 3 ani care a ajuns la spital în Constanţa având substanţe interzise în organism. Bărbatul a livrat la deschiderea unui salon cosmetic jeleuri cu THC (Tetrahidrocannabinol), iar copilul a mâncat din ele. Anchetatorii au găsit mai multe droguri la domiciliul bărbatului, acestea urmând să fie distribuite la Neversea.

”La data de 6 iulie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Constanţa, au documentat activitatea infracţională a unei persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc. Astfel, la data de 6 iulie 2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, Biroului de Combatere a Traficului de Droguri Constanţa au dispus reţinerea unui… CITEȘTE ARTICOLUL AICI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *