Dezbatere publică la Primărie, pentru înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța

Primăria municipiului Constanța a organizat o dezbatere publică care avut ca temă Proiectul de hotărâre privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța. Evenimentul a avut loc în data de 20.09.2022, în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ. La dezbaterea publică au participat persoanele interesate din cadrul asociațiilor legal constituite, societăţi comerciale, organizaţii ale societăţii civile, reprezentanţi ai instituţiilor publice interesate, inclusiv din cadrul Ministerul Antreprenoriatului și Turismului,precum și reprezentanți mass-media etc. Scopul întrunirii a fost îmbunătățirea proiectului de hotărâre, ținând cont de toți factorii implicați în procesul decizional.

dezbatere 2

Propunerile și recomandările persoanelor care au luat cuvăntul au fost notate de secretariatul tehnic care s-a ocupat de redactarea minutei, urmând să fie centralizate într-un raport care va sta la baza elaborării actului normativ. De asemenea, persoanele interesate de statut au putut trimite în format electronic pe adresa de e-mail compartiment.turism@primaria-constanta.ro, recomandări și adnotări cu mențiunea„Propuneri pentru Proiectul de hotărâre privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța”.

dezbatere 1

Documentaţia aferentă proiectului de hotărâre care a fost supus dezbaterii pubice poate fi consultată:

  • pe site-ul instituției www.primăria-constanța.ro, la secțiunea “De interes public – Transparență decizională pe Legea 52/2003 – Informare și consultare publică”.
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *