DEZBATERE PUBLICĂ Huțucă și Crușoveanu (PNL) s-au… luat de cap: A fost OMIS termenul „intabulare” din Codul Administrativ! „Se PIERD bani europeni!” – DOCUMENTE

O serie de ageamii din aparatul administrativ central din 2019 au uitat să redacteze corect Ordonanţa de urgenţă nr.57/2019 privind Codul administrativ. Astfel, a fost omis termenul intabulare în cazul dreptului de proprietate în cartea funciară, ceea ce duce – literalmente – la un balamuc administrativ și social. Mai grav, există imobile care fac obiectul unor proiecte pe fonduri europene – cu termene foarte scurte – care riscă să se ducă… pe apa Sâmbetei. În acest context, parlamentarii liberali constănțeni, Marian Crușoveanu și Bogdan Huțucă – președinte al PNL Constanța, s-au alăturat propunerii legislative pentru corectarea acestei nebunii:

Propunerea se află în dezbatere publică, iar doritorii își pot exprima puncte de vedere AICI! Aceasta a fost înregistrată la Camera Deputaților pe 19 septembrie, iar Guvernul trebuie să se exprime până pe 19 octombrie.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *