DEZASTRU pentru PNL la Suceava: Gheorghe Flutur a PIERDUT alegerile pentru Consiliul Județean – UPDATE

Conform rezultatelor parțiale oferite de Biroul Electoral Central, după centralizare a peste 80% din totalul secțiilor de votate, la Suceava avem parte de o mare surpriză. Unul dintre cei mai puternici lideri PNL din țară, Gheorghe Flutur, este pe cale să piardă șefia CJ Suceava. Flutur este condus de către Gheorghe Șoldan (PSD).

Rezultate parțiale la CJ Suceava:

G. ŞOLDAN- 43,25% (105.283)

G. FLUTUR- 40,74% (99.165)

E. UNGUREANU- 6,96% (16.946)

S. BĂLAN – 5,08% (12.358)

P. SAVA- 2,33% (5.677)

Preşedintele în funcţie al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, îşi recunoaşte înfrângerea în alegerile de duminică, în care a încercat să obţină un nou mandat.

„Alegătorii au întotdeauna dreptate! Având în vedere rezultatele care se prefigurează la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, doresc să felicit câştigătorul şi să mulţumesc sucevenilor care m-au votat pe mine şi echipa mea. Urez succes noii echipe şi sper în dezvoltarea în continuare a judeţului Suceava”, a transmis Gheorghe Flutur, într-un comunicat de presă postat pe pagina de Facebook a PNL Suceava.

Candidatul PSD la şefia Consiliului Suceava Gheorghe Şoldan a declarat luni că a câştigat alegerile, după ce l-a învins pe liberalul Gheorghe Flutur. Şoldan a spus la sediul PSD Suceava că numărătoarea voturilor nu s-a încheiat, dar că matematic este noul şef al CJ Suceava, având aproape 7.000 de voturi în faţa lui Flutur.

„Avem un avans de 7.000 de voturi. Matematic, suntem câştigători”, a declarat Şoldan, în aplauzele colegilor săi de partid prezenţi în sediul PSD Suceava.

După numărătoarea parţială a voturilor în 527 de secţii de votare din totalul celor 561, Gheorghe Flutur a obţinut 107.578 voturi, iar Gheorghe Şoldan 114.286 voturi.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *