Confort Urban Constanța: „Lucrările de asfaltare a bulevardului 1 Mai – Șoseaua Mangaliei, la final!”

Dacă tranzitați șoseaua Mangaliei în această noapte și mâine noapte trebuie să știți că circulația se va desfășura cu dificultate pe porțiunile de drum cuprinse între zona magazinului Doraly și strada Pandurului, anunță marți Confort Urban Constanța. Echipele de muncitori execută ultimele lucrări de asfaltare, după ce zilele trecute a fost frezat stratul de uzură.

În acest context, rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum în cele 2 nopți, în măsura posibilităților, folosind rute alternative.

În paralel, pe timpul zilei, continuă lucrările de amenajare a sensurilor giratorii de la intersecția șoselei Mangaliei cu strada Hatman Arbore și din zona Doraly. Totodată, se amenajează și trotuarele pe porțiunile rămase.  

Amintim că proiectul „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona Bd. 1 Mai – Șoseaua Mangaliei” vizează resistematizarea infrastructurii de transport corespunzatoare celor 2 artere rutiere pentru încurajarea utilizării modurilor de transport mai prietenoase cu mediul, prin creșterea atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale, precum și adaptarea la nevoile persoanelor cu dizabilități și mobilitate redusă.  

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *