Concursul Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc: Trofeul ,,Dan Moisescu’’, adjudecat de un concurent din Buzău

Consiliul Judeţean Constanţa, prin Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”, a organizat, în intervalul 04-05 octombrie 2023, în sala de spectacole a Centrului Multifuncţional Educativ pentru Tineret (CMET) „Jean Constantin”, Festivalul – Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Dan Moisescu”, ajuns la cea de-a XXVII-a ediție. Au fost două zile pline de momente artistice explozive, dar și de emoții intense pentru concurenții care s-au întrecut pe scena acestui festival-concurs cu tradiție în spațiul folcloric național, ce dăinuie de peste 27 de ani, evoluând în fața juriului de specialitate și a publicului constănțean iubitor de muzică populară și tradiții, prezent în număr mare la eveniment.

Directorul general al Centrului Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada’’, Ștefania-Laura Abibula-Stroe, a declarat: ,,Prin Festivalul – Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Dan Moisescu”, am reușit să aducem o lume veche într-una nouă, punând în valoare tradițiile, folclorul și… CITEȘTE ARTICOLUL AICI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *