Ciucă, la Constanța: „Important este că ne dorim și vom continua să dezvoltăm tot ce înseamnă potențialul economic al litoralului”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, se află astăzi într-o vizită în județul Constanța. Întâmpinat – evident – de liderii liberali de la malul mării, Ciucă a avut întâlniri cu directorul Canalelor Navigabile, Florin Goidea, dar a făcut și o vizită la Medgidia, pentru discuții cu primarul Valentin Vrabie. „În administrațiile liberale am reușit să schimbăm raportul acesta de construire a bugetului la nivel local”, a transmis la Constanța liderul liberal.

ciuca acn

Eu cred că este bine să continuăm cu o stare de normalitate într-un județ strategic atât de important pentru România cu unul dintre cele mai mari porturi din Europa, în special în actualul context să folosim această oportunitate. Este un potențial de care țara noastră are nevoie. (…) Important este că ne dorim și vom continua să dezvoltăm tot ce înseamnă infrastructură, potențial economic și turistic al Constanței, al litoralului și chestiunea aceasta este absolut necesară. S-au făcut lucruri vizibile și avem nevoie de continuitate și normalitate. Îmi doresc foarte mult să văd care au fost efectele investițiilor de la Administrației Canalelor, mergem la Medgidia, acolo avem o situație un pic mai aparte, din formula de calcul a repartiției bugetului sunt permanent probleme. (…) În administrațiile liberale am reușit să schimbăm raportul acesta de construire a bugetului la nivel local, avem administrații unde ponderea investițiilor în buget a depășit 60%, avem și 75%. Asta trebuie să facem, o formulă care deja se profilează ca fiind una foarte benefică pentru comunități”, a spus Ciucă.

ciuca chitac

La rândul său, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a avut un mesaj scurt cu prilejul vizitei lui Ciucă: Victorie pe 9 iunie!

„Constanța a devenit un exemplu național de succes în ceea ce privește modelul liberal de investiții și dezvoltare. Mulțumesc președintelui PNL, Nicolae Ionel Ciucă, și secretarului general, Lucian Bode, pentru vizita de lucru efectuată în județul nostru. Continuăm să accesăm fonduri europene pentru dezvoltare, deschidem județul pentru investitori și avem nevoie de siguranță, coerență în administrație și continuitate pentru proiectele majore. În acest fel, întărim încrederea românilor în România, iar PNL rămâne promotorul accesării fondurilor europene și al dezvoltării. O Constanță dezvoltată este o Constanță puternică! În cadrul vizitei de lucru, conducerea PNL a avut întâlniri la Primăria Constanța, cu susținători ai PNL, dar și la Cazinoul Constanța, Autoritatea Canalelor Navigabile, Fabrica de amidon din Medgidia și Primăria Cernavodă. De asemenea, în această vizită președintele PNL s-a întâlnit cu toți primarii PNL și candidații la funcția de primar, iar mesajul a fost unul extrem de clar: PNL este cel mai puternic partid de dreapta din județul Constanța. Victorie pe 9 Iunie!”, a subliniat Huțucă.

Partidul Național Liberal Filiala Constanța COD AEP 21240015

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *