Ciolacu și Ciucă spun că își doresc relansarea industriei de Apărare. „E nevoie de un parteneriat între companii și statul român”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri după vizita la fabrica IVECO din judeţul Dâmboviţa că această companie a reuşit să producă aproximativ 514 camioane, la o capacitate de 400 de camioane pe an şi că există foarte clar perspectiva că, până anul viitor, în noiembrie, vor fi produse toate cele aproximativ 900 de camioane asumate prin primul contract subsecvent. Premierul, care l-a avut alături pe președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu, a mai declarat că Guvernul îşi doreşte foarte mult să relanseze industria de apărare, iar proiecte de genul IVECO să poată să cuprindă şi celelalte nevoi de dotare şi înzestrare a Armatei Române.

Am venit astăzi, la Petreşti, pentru că, în urmă cu 2 ani, a fost iniţiat proiectul prin care compania IVECO urma să producă o parte din camioanele necesare Armatei Române. Acum 18 luni a fost inaugurarea liniei de producţie, iar astăzi, cu toate problemele şi greutăţile care au fost întâmpinate în timpul pandemiei şi toate aspectele legate de asigurarea logistică, s-a reuşit totuşi ca, după ce au existat întârzieri de aproximativ nouă luni de zile, să se… CITEȘTE ÎNTREGUL ARTICOL AICI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *