Ce știu americanii despre România: Este un fruct, un obiect? Nadia Comăneci ar fi… rusoaică – VIDEO

Ce știu americanii despre România? Iată o întrebare futilă care a reușit totuși să stârnească amuzamentul pe internet. Unii nu știu nici măcar dacă suntem o țară, alții cred România e Roma. Un cunoscut vlogger român s-a plimbat pe străzile din Los Angeles și le-a pus americanilor o întrebare foarte simplă: „Ce știți despre România?”

O femeie a confundat România cu Roma, capitala Italiei. Iată ce a răspuns când vloggerul Edi Brandabura a întrebat-o dacă a fost vreodată în țara noastră:

Da. Am fost acolo vara trecută. Totul a fost foarte drăguț. Am fost peste tot… lacul Como, Roma…”, a spus americanca, cu un zâmbet larg și mândru pe chip. Vloggerul român a oprit momentul stânjenitor și i-a transmis că Roma nu e în România, ci e capitala Italiei. Așadar, blondina călătorise, de fapt, în „cizmă”.

O altă femeie, din Los Angeles, nu părea că știe ce este România: Un fruct, un obiect… sau poate un sentiment? Pentru această stimată doamnă, România era „ceva”, dar nu știa exact ce era acel ceva. A urmat rândul unui bărbat. Acesta s-a descurcat mult mai bine, deoarece l-a reperat imediat pe Dracula.

Printre răspunsuri, s-a sus că suntem „buni la gimnastică”. O doamnă din SUA a zis că suntem foarte talentați și că a auzit de Nadia Comăneci, dar soțul ei a contrazis-o imediat, spunându-i că marea noastra Nadia e de fapt rusoaică.

Întregul moment realizat de vloggerul român a fost genial și a expus fatul că nici americanii nu sunt foart buni la geografie și cultură generală. Nu doar că n-au auzit de noi, dar unii dintre ei n-au știut dacă suntem o țară sau, în cazul în care suntem o țară, pe ce continent ne aflăm:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *