Carambol cu cinci mașini pe Autostrada Soarelui: Traficul rutier, îngreunat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 57, în zona localității Nicolae Bălcescu, județul Călărași, a avut loc o tamponare între trei autovehicule. De asemenea, încă o tamponare a avut loc duminică, pe Autostrada A2 București – Constanța, în zona localității Nicolae Bălcescu, din județul Călărași. Se circulă îngreunat pe sensul spre Capitală.

Mașinile au fost deja extrase pe banda de urgență. Traficul rutier se desfășoară îngreunat, cu viteză redusă, pe ambele benzi, pe o distanță de 3 kilometri. Polițiștii le recomandă șoferilor atenţie în efectuarea manevrelor, schimbarea benzii doar după semnalizarea intenţiei, rularea cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi foarte importantă pentru arterele de viteză este mărirea distanţei de siguranţă între vehicule. Circulația se desfășoară îngreunat duminică pe Autostrada Soarelui, în apropiere de Cernavodă, din cauza unei tamponări în care au fost implicate cinci mașini,.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 162, în apropierea localității Cernavodă, județul Constanța, s-a produs o tamponare. În coliziune au fost implicate cinci mașini, care au fost extrase pe banda de urgență. Traficul rutier se desfășoară îngreunat pe cele două benzi pe calea 1, cu viteză redusă.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.