Bugetele orașului și județului Constanța, adoptate. Huțucă (PNL): „Se vor derula proiecte de anvergură, investiții care vor schimba complet imaginea despre zona noastră și de care vor beneficia mai multe generații”

Miercuri au avut loc cele două ședințe, a Consiliului Județean Constanța și a Consiliului Local Municipal și, cu acest prilej, au fost adoptate bugetele pentru 2023. În acest context, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, promite investiții fără precedent, fondurile respective fiind „echilibrat distribuite către toate domeniile de interes”:

Bugetul Consiliului Județean și cel al Primăriei Constanța pentru anul 2023 au fost adoptate cu succes. Votul acordat de majoritatea consilierilor județeni și locali confirmă faptul că fondurile de investiții ale acestor instituții sunt echilibrat distribuite către toate domeniile de interes. Personal, am observat că, pentru domeniul sănătății, al infrastructurii, al educației, al culturii, precum și cel al protecției sociale, sunt sume considerabile prevăzute în buget. Pe un fond de crize peste care se suprapun creșteri ale prețurilor materialelor de construcții, este apreciabil curajul, atât al președintelui CJ, Mihai Lupu cât și al primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac de a continua investițiile și de a veni în sprijinul comunității locale. După mult timp, în Constanța se vor derula proiecte de anvergură, investiții care vor schimba complet imaginea despre zona noastră și de care vor beneficia mai multe generații. Anul 2023 va fi crucial pentru că este nevoie de o gestionare extrem bună a marilor proiecte de investiții, iar una din provocările pe care le vor avea administrațiile locale din toată țara va fi presiunea privind execuția bugetară”, a transmis deputatul Huțucă.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *