AUR Constanța așteaptă rezultatele anchetei penale privind presupusul viol de la școala de vară. Bădrăgan: „Cei acuzați nu sunt membri ai partidului” – VIDEO

Victima presupusului viol din tabăra de vară organizată de AUR a vorbit pentru prima oară despre incidentul care a șocat lumea politică. Tânăra de 17 ani, care acuză că ar fi fost violată de membri partidului pe litoral, a vorbit printre lacrimi despre cele întâmplate. Alături a avut-o și pe mama sa, care a făcut declarații stupefiante. Mama fetei de 17 ani vine cu acuzații grave la adresa membrilor AUR. În timp ce, ințial, părinții minorei fuseseră anunțați că fiica lor va pleca în tabără cu un autocar, alături de alți participanți la tabără, aceasta a fost luată cu mașina de doi bărbați, fără a avea consimțământul părinților, ba chiar i-ar fi fost falsificată smenătura care să ateste acordul în acest sens. Fiica femeii a povestit prin ce momente cumplite a trecut, amintirile fiindu-i încă în ceață. Acuzațiile acesteia despre viol sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Între timp, cei de la AUR au finalizat ancheta internă și susțin că cei acuzați de presupusa faptă nu sunt membri ai partidului. Joi, reprezentanții AUR Constanța, av. Dumitru Bădrăgan, av. Nicu Vlahu și Simona Dumitrașcu au organizat o conferință de presă. Potrivit lui Dumitru Bădrăgan, partidul așteaptă „soluția pe care o vor identifica organele de cercetare penală”.

„Minora fost identificată într-o avansată stare de ebrietate, echipajul de poliție solicitat a decis că poate să rămână în cameră și să se refacă, în următoarea dimineață aceasta a fost trimisă acasă alături de doi însoțitori, evenimentele ulterioare urmând să facă obiectul cercetărilor penale. Ne aflăm în fața unor acuzații grave cu privire la persoane care nu sunt membri ai partidului AUR, însă așteptăm soluția pe care o vor identifica organele de cercetare. Noi știm că cei care au consumat alcool au fost invitați să plece. Liderii organizației Ialomița și-au dat demisiile”, a spus Dumitru Bădrăgan:

ARVE Error:
ARVE Error: Invalid URL in url
Invalid URL in url
detect_provider_and_id_from_url method needs url.
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *