Au găsit cel mai… periculos infractor din Constanța: A furat patru conserve, procurorii au propus arest preventiv de 30 de zile. Prejudiciu: 40 de lei

Un bărbat este cercetat după ce a furat patru conserve de ton Rio Mare dintr-un magazin din Constanţa, iar procurorii au propus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că un bărbat a furat patru conserve cu ton, în valoare de aproape 40 de lei, iar prejudiciul nu a fost recuperat.

În data de 1 noiembrie, în jurul orei 23:20, în timpul nopţii, a sustras din magazinul P. situat în municipiul Constanţa, un pachet ce conţinea patru conserve de ton Rio Mare, părăsind magazinul fără a îl achita, cauzând astfel un prejudiciu de 39,66 lei (nerecuperat până în prezent)”, se arată în comunicat.

Sursa citată a menţionat că procurorii au propus Judecătoriei Constanţa luarea măsurii preventive pentru 30 de zile pentru bărbat, pentru furt calificat.

Magistrații Judecătoriei Constanța au respins cererea procurorilor și nu au aplicat bărbatului nici o măsură restrictivă.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *