A venit Poliția la o secție din Constanța. Nereguli la urne și dosar penal pentru amenințare – VIDEO

A fost scandal astăzi la secția nr. 142 de la școala nr. 38 din Constanța, unde deputatul Dumitru Viorel Focșa, președinte al PRM Constanța, a descins furtunos în urma unei sesizări cu privire la faptul că urnele de vot nu ar fi fost sigilate corespunzător. Astfel, a urmat un conflict cu președintele secției de votare, dar și cu alți membri componenți ai personalului arondat, incident care s-a lăsat cu cuvinte grele:

„M-ai agresat… îți fac plângere penală că m-ai agresat”, a spus Focșa, referindu-se la un simpatizant AUR. „Nu aveți urnele sigilate. Ați început să țipați la mine… credeți că sunteți la OnlyFans?”, a spus Focșa, care a chemat Poliția, întregul incident putând fi urmărit AICI!

urna 1

Ulterior acestei situații, la IPJ Constanța s-a deschis un dosar de cercetare penală, ca urmare a apelului parlamentarului Focșa: „La data de 9 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că s-ar fi prezentat la secția de votare nr. 142 din municipiul Constanța și ar fi constatat că urnele nu ar fi sigilate corespunzător. În cauză urmează a fi sesizată autoritatea electorală competentă. Totodată, persoana a afirmat că ar fi fost amenințată cu acte de violență, pe fondul unui conflict spontan cu un alegător. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *