A cedat cu nervii! Deputatul Aelenei: „Este normal că, de zeci de ani, nu se schimbă NIMIC în bine, în România? Destul! Ajunge!”

Premierul Marcel Ciolacu s-a deplasat ieri la locul tragediei de la Crevedia. El a vizitat locația unde au avut loc seria de explozii care a dus la atâția morți și răniți, a discutat cu autoritățile locale și cu locuitorii direct afectați de deflagrații. El le-a promis sprijin direct și rapid și a anunțat că vor plăti toți vinovații direcți și morali a ceea ce s-a întâmplat la Crevedia.

Promisiunile autorităților aproape că lasă pe toată lumea rece, după atâtea tragedii și lipsă de măsuri. De exemplu, numai șase locuri au fost disponibile pentru persoanele cu arsuri grave rezultate în urma exploziei de la Crevedia. Sunt datele care vin de la ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Pe acest fond, deputatul constănțean al AUR, Dănuț Aelenei, este consternat de faptul că „sistemul sanitar și medical românesc să fie în continuare incapabil să-și trateze marii arși

Este normal  ca, la opt ani de la tragedia colectiv, sistemul sanitar și medical românesc să fie în continuare INCAPABIL să-și trateze marii arși și în continuare să trimitem în străinătate, în “lumea civilizată”, pacienți care nu pot primi îngrijire adecvată în România? Este normal ca, după atâtea experiențe nefaste, începând numai cu tragedia de la Mihăilești, din 2004, forțele de intervenție să intervină “pompieristic” – din păcate, acest termen peiorativ se potrivește aici perfect – și zeci de angajați ISU să fie răniți, unii dintre ei foarte grav? Este normal ca, la zeci de ani de la Revoluție, o clasă politică privilegiată să deruleze și afaceri oneroase, fără autorizații și, sub oblăduire și protecție politică, să prospere și să-și mărească averile de SUTE de ori? Este normal ca autoritățile de control să închidă permanent ochii la ilegalitați și să permită producerea unor asemenea tragedii? Toate! Este normal că, de zeci de ani, nu se schimbă NIMIC în bine, în România? Destul! Ajunge!”, a transmis deputatul Aelenei.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *