148 de ani de PNL. Deputatul Huțucă: „Un fapt este cert: Liberalismul reprezintă apanajul modernizării și dezvoltării României!”

Partidul Naţional Liberal împlineşte, miercuri, 148 de ani de la înfiinţare, iar reprezentanţii acestuia au transmis că se mândresc cu realizările istorice, dar se concentrează pe prezent şi privesc spre viitor. Liberalii afirmă că îşi doresc creşterea veniturilor românilor şi consolidarea clasei de mijloc. „Vrem să sprijinim familiile româneşti să aibă un trai mai bun şi să se simtă protejate”, au transmis liberalii.

La Constanța, președintele organizației județene, deputatul Bogdan Huțucă, a transmis faptul că „PNL a fost și va rămâne un factor de stabilitate pe scena politică și un apărător al valorilor democratice”:

„Dragi liberali, la mulți ani! La 148 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, un fapt este cert: liberalismul reprezintă apanajul modernizării și dezvoltării României. În același timp, istoria modernă a României este și istoria PNL-ului, pentru că liberalii au luat parte la deciziile politice cruciale pentru destinul românilor, fie că vorbim de independență, România Mare sau chiar de rezistența față de mișcarea extremistă legionară sau față de sistemul comunist sălbatic. De la înființare și până în zilele noastre, PNL a trecut prin momente faste, dar și prin provocări majore în guvernarea României. În toate aceste momente ale istoriei țării noastre, PNL a fost și va rămâne un factor de stabilitate pe scena politică și un apărător al valorilor democratice ale unei Românii unite și puternice în interiorul NATO și al Uniunii Europene. La mulți ani, prieteni liberali! Prin noi înșine, pentru noi victorii pentru România!”, a transmis deputatul Huțucă.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *