Zona pietonală, modernizată în cartierul Palazu Mare

Redarea trotuarelor pietonilor este prioritară pentru Primăria Municipiului Constanța, anunță, vineri, municipalitatea. Astfel, programul de modernizare a tramei stradale se realizează conform graficului de lucru astfel încât să fie acoperite toate zonele rezidențiale.

În cartierul Palazu Mare, echipele SC Confort Urban SRL continuă lucrările de modernizare a trotuarelor pe strada Dumbrăveni. Se decopertează suprafața pietonală iar bordurile sunt înlocuite. De asemenea, pe strada Santinelei, porțiunea cuprinsă de strada Alexandru Sahia și strada Dumbrăveni, trotuarelor au fost recondiționate prin montare de borduri noi și turnare de covor asfaltic.

„După finalizarea lucrărilor de reabilitare a trotuarelor, zona carosabilă va fi frezată pentru a fi asfaltată. Facem apel către locuitorii orașului să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări”, au mai precizat reprezentanții municipalității.

zona pietonala cartier Palazu Mare 4

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *