ZIUA CONSTANȚEI Huțucă (PNL): „Ziua de mâine reprezintă forța și priceperea noastră să dăm un sens economic, politic și social acestui oraș”

Ziua Constanței se aniversează de 18 ani. 2020 este primul an în care sărbătoarea orașului nostru stă sub semnul… pandemiei. Având în vedere instituirea stării de alertă, evenimentele cu care eram obișnuiți în ultimii ani nu vor mai avea loc. Astfel, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a transmis un mesaj pentru constănțeni.

„De peste 2000 de ani, Constanța se află la răscruce de drumuri, în care istoria se scrie zilnic. Deasupra pietrelor Tomisului antic, a răsărit un oraș care, în mai puțin de 100 de ani, a înregistrat o evoluție economică extraordinară. Ziua de mâine și ceea ce va urma după aceea reprezintă ceea ce putem face noi împreună. Sunt forța și priceperea noastră să dăm un sens economic, politic și social acestui oraș, aflat la marginea Europei. Cu drag, spun: La mulți ani, Constanța! La mulți ani, constănțeni! La mulți ani tuturor sărbătoriților de astăzi!”, a transmis Bogdan Huțucă.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *