ZIUA 3 de PROTEST la Constanța: Se solicită DEMISIA președintelui Iohannis, a premierului Cîțu și a lui Arafat

Aproximativ 50 de persoane s-au adunat marți, de la 17:00, la Instituția Prefectului Constanța, iar numărul acestora este în creștere, astăzi marcându-se cea de-a treia zi de proteste. Protestatarii solicită demisia președintelui Klaus Iohannis, a premierului Florin Cîțu și a șefului DSU, Raed Arafat. Printre scandări: Libertate! Libertate! sau Demisia, demisia!; Arafat, nu uita, asta nu e țara ta!; Jos masca; Vrem democrație, nu pușcărie sau Nu vă fie frică și Iohannis pică ș.a.m.d.

La fel ca în ziua de ieri, este afișat bannerul Libertate, te iubim; ori învingem, ori murim! De asemenea, protestatarii mai strigă Ieșiți din casă, dacă vă pasă. La evenimentul de la Prefectură sunt puse cântece patriotice, este intonat imnul național și se transmit mesaje antiguvernamentale.

protest1

Amintim că Guvernul României nu intenționează să renunțe la noile restricții, deși chiar din sânul Executivului se reclamă o serie de mari nereguli. La protestul de luni, s-a anunțat demiterea primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac și, spre seară, sutele de protestatari au mărșăluit pe străzile orașului, pichetând și sediul organizației județene a PNL.

VA URMA!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *