ZERO șanse de împăcare între USR și PNL. Cîțu: „Are, în continuare, nişte condiţii bizare, ceea ce arată că nu prea vor să vină la guvernare…”

Premierul interimar Florin Cîţu, preşedinte al PNL, a declarat, sâmbătă, că USR PLUS are în continuare „nişte condiţii bizare” în vederea formării unei coaliţii de guvernare şi că acest lucru indică faptul că nu ar dori să facă parte din Executiv. Întrebat dacă „este închisă uşa negocierilor” cu USR PLUS, Florin Cîţu nu a exclus ipoteza unei colaborări, dar a adăugat că e complicat „să lucrezi cu cineva care te atacă zilnic”.

Eu aşa am văzut la ei. Am văzut în continuare că au nişte condiţii bizare, ceea ce îmi arată că nu prea vor să vină la guvernare. PNL a arătat disponibilitate, flexibilitate, am întins mâna de fiecare dată, dar în partea cealaltă am găsit de fiecare dată comentarii acide în spaţiul public şi la adresa preşedintelui PNL, şi a preşedintelui României, la adresa liberalilor. E complicat să lucrezi cu cineva care te atacă zilnic. Dar niciodată nu spui niciodată, vedem ce se întâmplă în viitor”, a afirmat premierul, într-o declaraţie acordată jurnaliştilor la sediul central al liberalilor.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.