Zelenski îl invită direct pe Putin la discuții. „Cu cât va avea loc mai repede o întâlnire, cu atât vor fi mai puține victime!”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, consideră că, cu cât mai repede va avea loc întâlnirea sa directă cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, cu atât mai puține victime vor exista în războiul ruso-ucrainean.

„Sunt gata să mă întâlnesc cu președintele Putin. Atacul asupra Ucrainei depinde de el, iar sfârșitul războiului depinde de el… Cu cât ne întâlnim mai repede, cu atât vor fi mai puține victime. Victime de ambele părți. Cu cât întâlnirea este mai rapidă, sunt sigur că va fi mai bine”, a spus Zelenski într-un interviu acordat rețelei media indiene Republic Media Network, relatează Ukrinform.

Zelenski a subliniat că este pregătit să discute cu Putin pe absolut toate temele. În același timp, printre priorități, el a numit încetarea focului, precum și problema Luganskului ocupat temporar, a regiunilor Donețk și a Republicii Autonome Crimeea. În același timp, Zelenski a subliniat că este pregătit să se întâlnească cu președintele Rusiei, oricât de dificil ar fi după crimele comise de trupele ruse împotriva populației pașnice ucrainene din regiunea Kievului.

Știu că sunt foarte mulți oameni în interiorul statului nostru care sunt împotriva discuțiilor cu președintele Putin pentru că vedem ce au făcut aici. Înțeleg toate acestea, dar, în calitate de președinte, vreau să pun capăt acestui război și să caut orice măsuri pentru a face acest lucru”, a spus el.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *