Spread the love

Primăria Municipiului Constanța continuă măsurile de prevenție privind infectarea cu noul coronavirus COVID -19. Astfel, potrivit unui anunț de vineri al municipalității, peste 40 de unități de învățământ din municipiul Constanța au fost verificate până acum de echipele mixte de control formate din reprezentanți ai Primăriei Constanța și ai Poliției Locale.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit municipalității, inspectorii vor să se asigure că toate grădinițele, școlile și liceele din oraș au stocuri suficiente de produse de curățenie și dezinfectanți. Totodată, în fiecare instituție de învățământ au fost distribuite pliante informative realizate de municipalitate. În continuare, împreună cu personalul medical din instituțiile de învățământ, inspectorii le-au vorbit celor mici despre cum se pot proteja de  infecțiile respiratorii și le-au făcut un scurt instructaj despre modul de folosire a dispenserelor cu dezinfectanți.

CITEȘTE ȘI:

În scop preventiv, toate unitățile de învățământ au fost dotate încă din luna decembrie cu materiale igienico-sanitare. Astfel de acțiuni vor avea loc la toate unitățile de învățământ din oraș.

Primăria Municipiului Constanța face un apel către cetățeni să nu ia în considerare decât informațiile venite de la autoritățile abilitate și să nu  cadă pradă dezinformărilor care apar în spațiul public.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *