Zeci de primari din teritoriu, chemați la Palatul Victoria: În plină campanie pentru șefia PNL, Cîțu promite finanțări pentru proiectele locale

30 de primari din Bacău au venit, miercuri, la București cu autocarul pentru a discuta proiecte locale cu premierul Florin Cîțu, aflat în plină campanie pentru șefia PNL. Menționăm că alți 50 de primari din județul Teleorman au fost marți la guvern. Ei au fost chemați la sediul executivului pentru a discuta despre finanțarea proiectelor locale, potrivit oficialităților. Primarul comunei Dărmănești, din Bacău, Constantim Toma, a declarat că premierul Cîțu i-a asigurat pe primari că va analiza solicitările primarilor referitoare la proiectele din PNDL și că în luna august va avea loc rectificarea bugetară pentru ca proiectele începute să meargă mai departe.

Am venit la premier, nu la candidat”, a declarat Constantin Toma, care a mai spus că nu s-a discutat despre susținere vreunui candidat, ci despre proiectele de investiții locale.

Precizăm că premierul Cîțu este acum și ministru interimar al Finanțelor și a anunțat că va sta în funcție 45 de zile, cât îi permite Constituția, ceea ce înseamnă că el va gestiona integral rectificarea bugetară care va fi făcută în luna august.

Congresul PNL care va alege un nou președinte și o nouă echipă de conducere este programat pe 25 septembrie, iar majoritatea primarilor depind acum de această rectificare după ce bugetul pentru proiectele din PNDL s-a terminat încă din luna iunie.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *