Spread the love

Alte 40 de lavoare cu apă și săpun în zonele aglomerate din Constanța, anunță, luni, reprezentanții municipalității. După ce la începutul lunii aprilie, Primăria Municipiului Constanța a amplasat în 10 zone din oraș lavoare mobile cu apă, săpun și șervețele, astăzi angajații Direcției Gestionare  Servicii Publice au început montarea a încă 40 de lavoare.

Lavoarele sunt montate în parcurile Tăbăcărie, Tomis II, Gară, Casa de Cultură, Poarta 6, Teatrul „Oleg Danovski”, Primărie, Viitorului, Dorally, Far, în piațetele Perla, Cazino, Badea Cârțan, în intersecțiile și piețele aglomerate din oraș, precum și pe faleza Cazinoului. Lavoarele dispun de un rezervor de 100 de litri de apa și sunt dotate cu un dispenser de săpun și unul de șervețele. Nu există contact direct al mâinilor cu aceste dispozitive. Pentru săpunul lichid se poate apăsa cu cotul, iar pentru apă se va apăsa cu piciorul o pedală. Aceste dispozitive vor fi alimentate cu apă, săpun și șervețele ori de câte ori va fi nevoie.

„În acest fel, constănțenii au posibilitatea să se spele frecvent pe mâini, fie că sunt în drum spre casă, spre serviciu sau spre cumpărături. Respectarea unei igiene riguroase a mâinilor, prin spălare cu apă și săpun este esențială în lupta cu noul coronavirus. Folosiți-le cu încredere și nu le deteriorați!”, au precizat reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *