Spread the love

O promisiune îndeplinită, anunță, luni, reprezentanții Consiliului Județean Constanța. Președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, a dus astăzi 51 de copii din Centrul de Plasament „Micul Rotterdam” în vizită la Palatul Victoria și la Palatul Parlamentului, la invitația premierului Viorica Dăncilă. Astfel, au fost făcute toate demersurile pentru ca cei mici să se bucure la maximum de această vizită în București.

„Orice promisiune trebuie îndeplinită! Am reușit ca în nici două săptămâni să îi aducem pe copiii de la Centrul „Micul Rotterdam” la București. A fost o reală bucurie să le facem o surpriză acestor copii. Au vizitat Palatul Victoria și Palatul Parlamentului, iar doamna Viorica Dăncilă a fost o gazdă extraordinară. Am reușit să le oferim o experiență de neuitat, iar mobilizarea a fost exemplară. Mulțumim autorităților centrale pentru invitație, dar și primirea călduroasă”, a spus Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI:

Invitația la București a fost lansată de Viorica Dăncilă în urmă cu 10 zile, după o vizită la Centrul De Plasament „Micul Rotterdam”. În cadrul vizitei de astăzi, cei mici au primit și cadouri: rechizite, ghiozdane și dulciuri.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *