Zeci de comercianți ambulanți, puși pe fugă de polițiștii locali!

Polițiștii locali din Constanța au depistat și sancționat contravențional, în 16 august, 267 de persoane care au săvârșit diverse fapte antisociale. Suma amenzilor aplicate a fost 53.780 de lei. 34 de amenzi au fost aplicate de oamenii legii pentru consum de alcool în spatii publice și fapte ce țin de conviețuirea socială, iar alte 43 de sancțiuni au fost date în special pentru opriri/staționări neregulamentare efectuate pe principalele artere din oraș și în stațiunea Mamaia. Polițiștii au mai constatat încălcări ale H.C.L nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

Concret, au fost aplicate 96 de amenzi pentru încălcări ale legislației privind menținerea curățeniei pe domeniul public, neîndeplinirea unor obligații legale privind deținerea unui animal de companie, staționarea pe spațiul verde ori cu această destinație sau pentru răscolirea gunoiului din containere și alte fapte care țin de menținerea igienei în orașul Constanta. În fine, polițiștii au mai identificat și sancționat contravențional 22 de comercianți ambulanți (majoritatea depistați pe plajele din Stațiunea Mamaia, 3 Papuci și Modern) și dispuse măsuri de confiscare a produselor alimentare sau nealimentare comercializate în mod ilicit.

„Pe această cale, atragem atenția cetățenilor municipiului Constanța să achiziționeze și să consume produse alimentare doar din locurile autorizate, deoarece produsele expuse la vânzare de către comercianții ambulanți sunt vândute în condiții igienico sanitare improprii, iar acest lucru poate leza sănătatea consumatorilor“, precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii locali din Constanța au aplicat sute de amenzi chiar și de Ziua Marinei

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*